Necla-Mithat Öztüre Ortaokulu

Vizyon: Çalışmalarını Ulu Önder Atatürk´ün fikirleri ışığında şekillendiren, Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile fark yaratarak paylaşımcı bir yönetime sahip olan, çevresindeki sorunları çözmeye yönelik gerçekçi çalışmalar yapan, demokratik, çağdaş, bilimsel, laik bir eğitim özelliği taşıyan, evrensel değerlere saygılı, sürekli gelişen bir okul olmaktır.

Misyon: Sorumluluk sahibi, çalışkan, kendini ifade edebilen, özgüveni yüksek, her zaman doğruyu söyleyen, ülkesini seven, ülkesine güvenen, toplumsal duyarlılığı yüksek, okumayı, araştırmayı, keşfetmeyi seven, geçmişini bilen, geleceğe umutla bakabilen, Atatürkçü, çağdaş, laik, özgür ve demokratik Türkiye hedefleyen, geleneklerine, inançlarına ve farklı dünya görüşlerine saygılı, ülkesini çağdaş medeniyet düzeyinin üzerine çıkarmayı amaçlayan bir nesil yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Isınma: Klima
Lojman: 5 - Okul bahçesinde tek katlı (1+1) lojman mevcuttur
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: 4006-TUBİTAK Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: eTwinning

Telefon - 0(322)3832051

Belgegeçer - (322) 383 2051

WEB - https://neclamithatoztureortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çelemli Mahallesi Okullar Sokak No 21 Yüreğir/ADANA

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Mahallemiz, Yumurtalık-Yüreğir ilçeleri arasında kalmaktadır. Nüfusu 700-850 kişi civarındadır. BÖlge halkı geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlamaktadır.

Adres - Çelemli Mahallesi Okullar Sokak No 21 Yüreğir/ADANA

Ulaşım Mahallemizden, Yüreğir Otogarına ve Ceyhan İlçesine karşılıklı olarak seferler düzenlenmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yüreğir Otogarına 52 km mesafe vardır.